Onze diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Droogkuis

Droogkuis

Soms ook wel nieuwkuis, stomerij of chemische reiniging genoemd. Deze reinigingsmethode is vooral van toepassing op bovenkledij. Wij reinigen en strijken uw kleding. Of het nu alledaagse, delicate of avondkledij is, de jarenlange ervaring van onze medewerkers en moderne apparatuur maakt het ons mogelijk een perfecte service te bieden voor een eerlijke prijs. Meer uitleg over droogkuis vindt u hier.
Wasserij

Wasserij

Voor uw beddegoed, tafellinnen en/of huishoudwas kan u ook bij ons terecht. Hoogtechnologische wasmachines met automatische zeep-dosering zorgen er voor dat uw textiel mooi proper is en een langere levensduur zal hebben. Meer uitleg over de wasserijafdeling vindt u hier.
Strijken

Strijkdienst

Zie jij ook zo op tegen het strijken van die berg was die elk weekend op je staat te wachten? Zou je die tijd niet veel liever doorbrengen met gezin, familie of vrienden? Breng je was binnen in één van onze strijkwinkels in Antwerpen en randgemeenten, en betaal met de voordelige dienstencheques. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om van strijkdienst bij Textielreiniger gebruik te maken.
Andere diensten

 

Heeft u een klacht?

Waar gewerkt wordt, worden er fouten gemaakt. Dat is bij u thuis of in uw professionele bezigheden zo, en dat is bij ons niet anders. Het zou hypocriet zijn het tegendeel te beweren. Toch doen wij al het nodige om dit tot een minimum te beperken. Mocht u toch een klacht hebben, kan u steeds bij onze klantendienst terecht.